Tarjoan enemmän kuin sanoja. Tarjoudun opettamaan taidon kokea sisäistä rauhaa ja tyytyväisyyttä. Kutsun sitä Tiedoksi.

– Prem Rawat

Prem Rawat tarjoaa keinon kokea sisällä olevaa rauhaa ja tyyneyttä. Tätä keinoa kutsutaan Tiedoksi. Avaimet ovat sarja videoita niille, jotka haluavat oppia kokemaan omakohtaista rauhaa.

Viisi tunnin kestävää videota luovat pohjan neljälle käytännölliselle tekniikalle, joiden avulla voi kääntää huomionsa sisäänpäin ja kokea siellä olevaa rauhaa. Näitä tekniikoita kutsutaan Tiedoksi.

Jokainen Avain-video esittelee tietyn aiheen, joka auttaa valmistautumaan Tiedon tekniikoiden vastaanottamiseen. Kun on katsonut kaikki viisi Avain videota, voi osallistua tilaisuuteen, jossa opetetaan Tiedon tekniikat.

Miten aloitetaan

Katso Mahdollisuus -video tästä.


Jos haluat perehtyä asiaan, tilaa Avaimet joko sähköpostitse osoitteesta avaimet.tilaus@gmail.com tai puhelimitse numerosta 0400 382727. Ilmoita samalla myös yhteystietosi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys: Aloin katsoa Avaimia vuosi sitten ja niihin kuului silloin pääasiallisten Avainten lisäksi joitakin lisävideoita. Pitäisikö minun katsoa nämä muutkin videot?

Vastaus: Ei tarvitse. Sinun tulee katsoa vain neljän minuutin mittainen Mahdollisuus-video, jolla Avaimet esitellään, sekä viisi tunnin mittaista Avainta. Voit luonnollisesti tutustua myös muuhun materiaaliin, jos haluat.

Kysymys: Minulla on ollut kiireitä ja siitä on kulunut jo aikaa, kun katsoin Avain-kolmosen. Nyt on enemmän aikaa ja haluan taas alkaa katsoa Avaimia. Pitäisikö minun aloittaa alusta vai voinko siirtyä suoraan Avain-neloseen?

Vastaus: Avain-videot muodostavat Tiedon perustan. Jos sinusta tuntuu, että olet ymmärtänyt yhden Avaimen, voit siirtyä seuraavaan. Mutta jos tuntuu, että haluat virkistää muistiasi, koska edellisestä katsomisesta on kulunut jo aikaa, niin katso toki se Avain uudestaan ennen kuin siirryt seuraavaan. Sinä päätät.

Kysymys: Olen katsonut Avaimet loppuun ja haluaisin saada Tiedon, mutta olen hukannut lomakkeen, jolla ilmoittaudutaan Tiedon opetustilaisuuteen. Mistä saan uuden?

Vastaus: Lähetä tietosi sähköpostilla osoitteeseen afk.requests@wopg.org, niin joku Avainten tukiryhmästä ottaa sinuun yhteyttä 72 tunnin kuluessa ja auttaa ilmoittautumaan tiedon opetustilaisuuteen.

Tarvitsetko apua?

Etkö löytänyt etsimiäsi tietoja? Kirjoita meille osoitteeseen helpdesk@wopg.org.